Pandora

Vi är återförsäljare av Pandora smycken.

PANDORA är ett företag med ett tydligt varumärke och distinkta produkter som på bara några få år har gått från att vara en lokal dansk juvelerare till att bli ett världsledande internationellt smyckesföretag med försäljning i mer än 70 länder.

År 2000 lanserades konceptet med PANDORAs charmarmband på den danska marknaden. Kunderna tog till sig konceptet och tack vare en växande och uppmuntrande efterfrågan de följande åren började företaget expandera internationellt och ge sig in på nya marknader, som USA 2003 samt Tyskland och Australien 2004.

Under de följande åren växte PANDORAs marknadsnärvaro snabbt från en skandinavisk plattform till en internationell marknadsförings- och försäljningsplattform, huvudsakligen styrd av tredje parts distributörer och starka produktionsmöjligheter i Thailand.

PANDORA säljs i mer än 70 länder på sex kontinenter genom mer än 10 300 återförsäljare, inklusive drygt 900 konceptbutiker.

PANDORAs målsättning – då och nu – är att erbjuda kvinnor världen över ett universum av högkvalitativa, handtillverkade, moderna och genuina smyckesprodukter till överkomliga priser för att på så sätt inspirera kvinnor att uttrycka sin individualitet. Alla kvinnor har sina egna historier att berätta – en personlig samling av särskilda ögonblick som gör dem till dem de är. Det är därför vi firar dessa ögonblick. Det är därför vi säger att dessa ögonblick är oförglömliga.